Mijn iPhone wordt uitgeschakeld bij koud weer! Hier is waarom en wat u moet doen.

Een Apple-expert legt uit waarom je iPhone wordt uitgeschakeld bij koud weer en geeft enkele handige tips om je iPhone warm te houden, zodat hij niet uitschakelt!

Lees Verder

iPad-batterijproblemen? Hier is wat u moet doen als het snel leegloopt!

Een Apple-expert legt uit hoe je iPad-batterijproblemen kunt oplossen aan de hand van een lijst met bewezen batterijtips. Als de batterij van uw iPad snel leeg raakt, lost dit artikel het probleem op!

Lees Verder

Mijn iPhone maakt geen verbinding met iTunes. De echte oplossing voor pc en Mac!

Een Apple-expert legt uit waarom uw iPhone geen verbinding maakt met iTunes, hoe u het probleem op Windows-pc en Mac kunt oplossen en hoe u problemen met stuurprogramma's kunt oplossen.

Lees Verder

Snapchat kan geen verbinding maken met wifi? Hier is de ultieme oplossing voor iPhones en iPads!

Een Apple-expert legt uit waarom Snapchat problemen heeft om verbinding te maken met wifi en laat je aan de hand van een stapsgewijze handleiding zien hoe je het probleem op een iPhone of iPad kunt oplossen.

Lees Verder

Hoe voeg ik een Apple TV-afstandsbediening toe aan het controlecentrum op mijn iPhone? De oplossing!

Een iPhone-expert laat u zien hoe u Apple TV Remote toevoegt aan het Control Center op uw iPhone met behulp van een eenvoudige, stapsgewijze handleiding.

Lees Verder

Het wachtwoord voor mijn iPhone-voicemail is onjuist. Hier is de oplossing!

Een Apple-expert legt uit waarom het voicemailwachtwoord van uw iPhone onjuist is en hoe u dit kunt wijzigen voor Verizon, AT&T, Sprint en andere providers.

Lees Verder

Hoe schakel ik het eenhandige toetsenbord in op een iPhone? De oplossing!

Een Apple-expert laat je zien hoe je eenvoudig het eenhandige toetsenbord op een iPhone inschakelt in elke app die het iPhone-toetsenbord gebruikt.

Lees Verder

Hoe u voor het eerst belastingen kunt heffen

Voor het eerst belasting indienen kan stressvol zijn, maar georganiseerd zijn kan een deel van je stress verlichten. Weet welke documentatie en materialen

Lees Verder

Hoe deel ik wifi-wachtwoorden op een iPhone of iPad? De makkelijke manier!

Een Apple-expert laat je zien hoe je wifi-wachtwoorden deelt op een iPhone of iPad met iOS 11 of nieuwer.

Lees Verder

3 BIJBELSE TIPS VOOR POSITIEF DENKEN!

Herken je dat? Dat je van alles en nog wat wilt doen, maar dat je denkt: 'Oh, dit kan ik helemaal niet...', wat betekent dat je blijft rennen

Lees Verder

Ik heb de App Store, Safari, iTunes of de camera verwijderd van mijn iPhone, iPad of iPod! (Nee dat deed je niet!)

Van een voormalige Apple-medewerker: is de App Store, Safari, iTunes of de Camera-app verdwenen op je iPhone, iPad of iPod? Hier is de oplossing!

Lees Verder

Zoom werkt niet op Mac? Hier is de echte oplossing!

Een Apple-expert legt uit waarom Zoom niet werkt op uw Mac en laat u zien hoe u het probleem kunt oplossen met behulp van een stapsgewijze handleiding voor probleemoplossing.

Lees Verder

Apps downloaden op de iPhone: de complete gids!

Een Apple-expert laat u zien hoe u apps op uw iPhone kunt downloaden met behulp van een reeks grondige, stapsgewijze handleidingen. Dit artikel is bijgewerkt voor iOS 11!

Lees Verder

Waarom wordt wifi grijs weergegeven op mijn iPhone? Hier is de echte oplossing!

Als de wifi grijs wordt weergegeven op je iPhone in Instellingen, zal ik uitleggen waarom de wifi van je iPhone niet werkt en wat je kunt doen om het probleem op te lossen.

Lees Verder

Coronavirus-lint-T-shirts voor het goede doel: kleuren, betekenis, T-shirts, magneten en meer!

Alles wat u moet weten over het Coronavirus-lint, inclusief hoe het eruit ziet, wat de kleuren zijn en de betekenis achter ons COVID-19-eerbetoon.

Lees Verder

Mometasonfuroaatcrème voor donkere vlekken - Gebruik en voordelen

Mometasonfuroaat crème voor donkere vlekken. De crème kan worden gebruikt als onderdeel van geconjugeerde behandelingen voor de gezichtsvlekken die bekend staan ​​als melasma. Aangewezen voor de opluchting

Lees Verder

Voorbeelden van vergevingsbrieven voor immigratie - GOEDGEKEURD - 2021

Voorbeelden van vergevingsbrieven voor immigratie GOEDGEKEURD 2021 Allemaal hier!. Om gratie te krijgen voor bepaalde straffen die de vreemdelingenwet toepast

Lees Verder

Apple ID-verificatie blijft opduiken op de iPhone: de oplossing!

Een voormalige Apple-medewerker legt uit hoe u kunt voorkomen dat het Apple ID-verificatievenster op uw iPhone verschijnt en waarom uw Apple ID-wachtwoord niet werkt.

Lees Verder

Waarom zegt mijn iPhone beveiligingsaanbeveling in wifi? De oplossing!

Een Apple-expert legt uit waarom u Beveiligingsaanbeveling ziet in Wi-Fi-instellingen op uw iPhone, iPad of iPod, en de waarheid over open en gesloten netwerken.

Lees Verder

Waarom is mijn iPhone zo traag? Hier is de oplossing! (Ook voor iPad!)

Van een voormalige Apple-medewerker: ontdek de echte redenen waarom uw iPad of iPhone zo traag is en hoe u ze zo snel mogelijk kunt laten werken.

Lees Verder

Hoe foto's overbrengen van iPhone naar computer: de beste manier!

Leer hoe u foto's van iPhone naar computer kunt overbrengen, zodat u een back-up van uw foto's op uw pc of Mac kunt maken of uw foto's op het grote scherm kunt bekijken.

Lees Verder

Krijg je geen meldingen op Apple Watch? Hier is de oplossing.

Een iPhone-expert legt uit waarom u geen meldingen op uw Apple Watch ontvangt en laat zien hoe u dit probleem kunt oplossen.

Lees Verder

Hoe verander ik mijn Apple ID op mijn iPhone? De oplossing!

Een voormalige Apple-techneut legt uit hoe u uw Apple ID op uw iPhone, iPad en Mac kunt wijzigen en wat u moet doen als het e-mailadres al in gebruik is.

Lees Verder